MAKSUTAVAT

  • Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

 

  • Maksut Debit ja Credit kortit

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Verkkokauppa venkos.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Wix Payments.

Wix Payments toimii Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, UnionPay, JCB, Diners, CartesBancaires, Discover tai Maestro-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Wix Paymentsin välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Wix Payments on myös maksun saaja.

  • PayPal

Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

  • Klarna

Saat tuotteet ensin kotiin, maksat myöhemmin. 14-päivän laskulla ostaminen on helppoa, etkä maksa laskutuslisää.

  • ApplePay

Apple Pay – turvallinen tapa maksaa. Vahvistat maksut omilla kasvoillasi tai sormenjäljelläsi. Vain sinä voit maksaa Apple-laitteellasi.​ Maksa isotkin ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä. Apple Payllä maksat aina lähimaksulla, myös yli 50 euron ostokset. Voit maksaa ApplePayllä verkkokaupassamme sekä myymälässämme.

  • Maksu kassalle noudettaessa

Tällä maksutavalla maksat tilauksen noudon yhteydessä myymälässä. Maksutapaa ei voi valita, jos toimitustapa on muu kuin nouto myymälästä.

Myymälässä voit maksaa käteisen lisäksi Visa-, MasterCard-, Visa Electron- ja American Express -maksukorteilla, useimmilla pankkien sovelluksilla, Google Paylla, Apple Paylla tai MobilePay.