top of page

MYYMÄLÄ

Osoite
Kauppakatu 20 LH A, Lappeenranta
Sisäänkäynti rakennuksen kulmassa

Aukioloajat

ma-to 10.00-17.00

pe 10.00 - 14.00

la-su suljettu

(avoinna sopimuksen mukaan)

6.12.2023 Suljettu

25-26.12.2023 Suljettu

1-2.1.2024 Suljettu

MEISTÄ

MEISTÄ

1.5.2021 aloitti toimintansa Venkos NailStudio ja vuotta myöhemmin, 1.5.2022 avattiin kivijalkamyymälä ja verkkokauppa Venkos Store.

Perustaja Kristiina Kaamilainen oli tuolloin tehnyt kynsiä noin 7 vuotta ja halusi perustaa studion korkeasti koulutettujen kynsiteknikkojen kanssa. Hän seuraa jatkuvasti oman työnsä laatua ja kehittää osaamistaan, koska studion pääideana on tarjota korkealaatuisia palveluita manikyyri- ja pedikyyrialalla. Monet ihmiset uskovat, että tällainen ammatti, kuten manikyyri, ei ole jotain kovin vaikeaa, mutta he ovat väärässä. Ilman ammattimaista lähestymistapaa liiketoimintaan on erittäin helppoa vahingoittaa asiakasta.
 

Idea myymälän perustamisesta syntyi laadukkaiden manikyyri- ja karvanpoistotuotteiden puutteesta Suomessa. Koska Kristiina Kaamilainen on itsekin käyttänyt Venkos-myymälässä esiteltyjä tuotteita jo vuosia, hän halusi jakaa niitä kynsiteknikkojen lisäksi myös tavallisten käyttäjien kanssa. Todellakin, Venkos Storessa jokainen voi ostaa tavaroita käyttöön. Kaikki tuotteet ovat täysin vaarattomia, jos niitä käytetään ohjeiden mukaisesti.
 

Halusimme myös luoda verkkokauppasiakkaille mahdollisuuden tutustua tuotteeseen mahdollisimman tarkasti ennen ostospäätöstä, sen takia on tehty iso työ, kuvattu jokainen tavara kuvana ja videona jotta asiakas näkee jokaikisen pienen, mutta erittäin tärkeän asian kuten esimerkiksi tuotteen pigmentointi tai koostumus.
 

Olemme enemmän kuin ilosia auttamaan ja kertomaan lisää tuotteistamme chatin kautta, sähköpostin, sosiaalisen median ja joka ikisen kanavan kautta.