top of page

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti

asiakaspalvelu@venkos.fi

Ole meihin yhteydessä samasta sähköpostista, jolla kirjaudut asiakastilillesi. Kerrothan viestissä tilaus- tai kuittinumerosi, jos kysymyksesi koskee olemassa olevaa tilausta.

Sähköpostiin vastaamme arkisin 10.00-17.00.

 

Puhelin

Puh. 040 258 8016
Myymälä avoinna:

ma-to    10.00-17.00

pe     10.00-14.00

la-su  suljettu (tilauksien nouto sopimuksen mukaan)

 

Reklamaatio

Lähetä reklamaatio sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@venkos.fi

Kerrothan viestissä tilaus- tai kuitti-/tilausnumerosi ja mahdollisimman tarkan kuvauksen virheestä. Lisää kuvia mahdollisuuksien mukaan.

Käsittelemme reklamaatioita kirjallisesti tai myymälöissämme, ei puhelimitse. Käsittely tapahtuu asiakaspalvelun asiantuntijatiimissä ja vastaus pyritään antamaan sinulle jo seuraavan arkipäivän aikana.

Chatti

Löydät chatin Apua-kuvakkeen verkkosivuiltamme. Chatin voi aloittaa näytön alareunasta löytyvästä puhekupla-kuvakkeesta, kun olet hyväksynyt evästeiden käytön. Chattissa vastamme mahdollisuksien mukaan joka päivä.

Tai lähetä meille viesti suoralomakkeella:

MAKSUTAVAT

GEELILAKAT, RAKENNEGEELIT JA AKRYGEELIT OVAT TARKOITETTUJA KÄYTETTÄVÄKSI VAIN AMMATTILAISILLE. OSTAMALLA NÄITÄ TUOTTEITA VARMISTAT, ETTÄ OLET AMMATTILAINEN TAI OPISKELET AMMATTILAISEKSI JA TIEDÄT MITEN KÄYTTÄÄ TUOTTEITA TURVALLISESTI.

MAKSUTAVAT

 • Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa ennakkolaskun Holvi-pankkista sähköpostitse. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa. Tuotteet lähetetään vasta maksun vastaanotomisen jälkeen.

 

 • Maksut Debit ja Credit kortit

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Verkkokauppa venkos.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Wix Payments.

Wix Payments toimii Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, UnionPay, JCB, Diners, CartesBancaires, Discover tai Maestro-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Wix Paymentsin välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Wix Payments on myös maksun saaja.

 • PayPal

Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

 • Klarna

Saat tuotteet ensin kotiin, maksat myöhemmin. 14-päivän laskulla ostaminen on helppoa, etkä maksa laskutuslisää.

 • ApplePay

Apple Pay – turvallinen tapa maksaa. Vahvistat maksut omilla kasvoillasi tai sormenjäljelläsi. Vain sinä voit maksaa Apple-laitteellasi.​ Maksa isotkin ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä. Apple Payllä maksat aina lähimaksulla, myös yli 50 euron ostokset. Voit maksaa ApplePayllä verkkokaupassamme sekä myymälässämme.

 • Maksu kassalle noudettaessa

Tällä maksutavalla maksat tilauksen noudon yhteydessä myymälässä. Maksutapaa ei voi valita, jos toimitustapa on muu kuin nouto myymälästä.

Myymälässä voit maksaa käteisen lisäksi Visa-, MasterCard-, Visa Electron- ja American Express -maksukorteilla, useimmilla pankkien sovelluksilla, Google Paylla, Apple Paylla tai MobilePay.

HUOMIOI, jos valitset maksun kassalle noudettaessa, säilytämme tilaus 1 viikon ajan. Jos tilausta ei haeta viikon sisällä, tilaus peruutetaan ilman erillistä ilmoitusta.

 

100€ ylittävissä tilauksissa on ilmainen toimitus Posti-, Matkahuolto- tai PostNord automattiin tai noutopisteseen.

200€ ylittävissä tilauksissa on valittavissa myös ilmainen PostNord kotiinkuljetus.

Alle 100€ tilauksissa toimituskulut automaattiin tai noutopisteeseen on 7.50€/lähetys.

Alle 150€ tilauksissa kotiinkuljetuskulut on 18.00€/lähetys.

Nouto myymälästä kaikille tilauksille veloituksetta.

HUOMIOI, jos valitset maksun kassalle noudettaessa, säilytämme tilaus 1 viikon ajan. Jos tilausta ei haeta viikon sisällä, tilaus peruutetaan ilman erillistä ilmoitusta.
 

Toimitusaika varastotuotteille 1-4 arkipäivää. 

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilatessaan asiakas sitoutuu ostamaan tilauksen sisältämät tuotteet ja tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus. Tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Lähetämme tuotteet heti kun olemme saaneet maksuvahvistuksen maksusta sähköisesti tai jollakin muulla luotettavalla tavalla. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.


Asiakaspalvelu:


Verkkokaupan asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@venkos.fi. Muista ilmoittaa sähköpostilla aina myös puhelinnumero, josta tavoitamme sinut tarvittaessa. Vastaamme asiakaspalvelun sähköposteihin samana työpäivänä tai seuraavan arkipäivän aikana. Palvelemme arkisin klo 10:00-17:00 myös puhelimella numerossa +358 40 258 8016. Nopein tapaa ottaa meihin yhteyttä lähettämällä meille viesti WhatsApissa.


Hintatiedot:


Verkkokaupan hintatietoja seurataan jatkuvasti. Varaamme oikeuden teknisestä tai inhimillisestä virheestä johtuviin hintakorjauksiin. Hinnat ilmoitetaan euroissa (€), ja hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Mikäli tilauksen maksun yhteydessä haluat varmistaa hintaan sisältyvät tuotteet/värit, laita lisätietoihin sinua askarruttava asia ja saat kysymykseesi aina vastauksen ja vahvistuksen ennen toimitusta.

 

 

VAIHTO- JA PALAUTUS

 

Kaikista palautuksista pitää aina tehdä peruuttamisilmoitus etukäteen asiakaspalveluun lähettämällä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@venkos.fi Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista tai matkahuollosta ei riitä tilauksen perumiseen.

Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että peruutusilmoitus on tehty. Lähetyksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi.

Noutamattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta toimitus-, palautus- ja käsittelykuluina vähintään 20€.

 

Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksen tai tuotevaihdon ehtona on, että tuote ja sen alkuperäinen pakkaus ovat virheettömiä ja myyntikelpoisia. Palautuskulut virheettömistä tuotteista maksaa ostaja. Hygienia ja kosmetiikka tuotteilla, geeleillä, liimoilla, nesteillä, kalusteilla, ale-tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Vaihto- ja palautus myymälässä Venkos Store osoitteessa Kauppakatu 20 LH A, 53100 Lappeenranta veloituksetta.

 

Ostaja on velvollinen pakkaamaan palautettavat tuotteet niin, että ne tulevat ehjänä perille.

 

Noudatamme kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston ohjetta etämyynnistä.

 

Maksu palautetuista tuotteista palautetaan samalla maksutavalla, jota oli käytetty, 2 vkon kuluessa palautuksen saapumisesta tai lahjakortilla/alennuskupongilla seuraavalle tilaukselle.

 

Toimita tuote osoitteeseen:

Venkos Store

Kauppakatu 20 LH A

53100 Lappeenranta

Suomi

 

Ennen palautusta ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@venkos.fi ja kerro viestissä seuraavat tiedot:

Etu- ja sukunimi

Yhteystiedot

Tilausnumero

Kuvaile mahdollisimman tarkkaan syy palautukseen ja tarvittaessa voit liittää kuvan.

Emme vastaa lähetyksiä jotka on lähetetty postiennakolla tai vastaavalla tavalla.

 

Sähkölaitteiden Takuu

Tuotetiedoissa on ilmoitettu sähkölaitteille tuotekohtainen takuu ja sen pituus. Takuu kattaa laitteen takuuaikana esiin tulevat valmistusvirheet. Takuu ei kata normaalia laitteen kulumista ja siitä johtuvia vikoja eikä esim. UV-polttimoiden kulumista. Tuotteita täytyy myös käyttää ohjeiden mukaisesti ja esimerkiksi ylikuormittaminen ei ole takuun alainen vika.

Takuu ei sisällä tuotteen toimituskuluja takuuhuoltoon vaan asiakkaan täytyy maksaa toimituskulut itse tai tuoda laite myymäläämme huoltoon. Takuuhuollon jälkeen tuote toimitetaan asiakkaalle takaisin edullisimmalla tavalla.

 

Virhe ja vastuuvapaus

 • Myyjä ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kustannuksista

 • Myyjä ei ole vastuussa tuotteen virheellisestä käytöstä aiheutuneista kustannuksista

 • Myyjä ei ole vastuussa tuotteesta jos tuotetta on käsitelty tai muutettu

 • Myyjä ei ole vastuussa lähetyksestä jos asiakas on ilmoittanut väärän toimitusosoitteen

 • Myyjä ei ole vastuussa toimituksen viivästymisestä jos se johtuu lakosta, lähetyksen katoamisesta tai myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisista tekijöistä

TOIMITUS JA PALAUTUS

TOIMITUS JA PALAUTUS

TIETOSUOJASELOSTE

1. Rekisterinpitäjä 

Nimi: Kaamilainen Kristiina

Y-tunnus: 3191361-1

Osoite: Kauppakatu 20 LH A

Postinumero: 53100

Postitoimipaikka: Lappeenranta

Puhelinnumero: 040 258 80 16

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@venkos.fi

 

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Yritys: Venkos Store

Nimi: Kaamilainen Kristiina

Osoite: Kauppakatu 20 LH A

Postinumero: 53100

Postitoimipaikka: Lappeenranta

Puhelinnumero: 040 258 80 16

Sähköposti: asiakaspalvelu@venkos.fi

 

3. Tietosuojavastaava

Yritys: Venkos Store

Nimi: Kaamilainen Kristiina

Osoite: Kauppakatu 20 LH A

Postinumero: 53100

Postitoimipaikka: Lappeenranta

Puhelinnumero: 040 258 80 16

Sähköposti: asiakaspalvelu@venkos.fi

 

4. Rekisterin käyttötarkoitus 

Kerättäviä henkilötietoja käytetään: 

Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan. Rekisteröityneiden käyttäjien tilausten toimittamiseen ja asiakassuhteen ylläpitoon sekä kehittämiseen.

 

5. Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella, tai asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

 

6. Rekisterin tietosisältö 

Etu-ja sukunimi, Y-tunnus, kotiosoite/postiosoite, puhelinnumero, sähköposti, henkilötunnus, käyttäjätunnus ja salasana.

 

7. Tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi.

 

8. Säännönmukaiset tietolähteet 

Rekisteriin kerätään tietoja: 

Henkilöltä itseltään. Viranomaisen pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa (esim. ytj.fi). Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla.

 

9. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle 

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

 

10. Evästeiden (cookies) käyttö 

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

 

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

 

11. Rekisterin suojaus 

Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse. 

Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. 

Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

 

12. Automaattinen päätöksenteko

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

 

13. Rekisteröidyn oikeudet 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 

Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

 

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

 

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle.

 

Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

TIETOSUOJASELOSTE
bottom of page